Štítná žláza v těhotenství

Dobrý den,mám TSH 1,260 a fT4 11,94.Nejsou tyto hodnoty nízké.Jsem v 17.týdnu těhotenství a bojím se,aby to nepoškodilo plod.Beru 1 tbl.Jodiduod začátku.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

TSH norma, fT4 norma - jod klidně berte, pomůžete miminku a užívejte si těhotenství, je tak "krátké"! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x