Stolice

Dobrý den dnes jsem si na levé straně břicha nahmatala jakoby dlouhý útvar. Dneska jsem byla málo na velké jinak chodím více myslíte si může to být stolice? Jsem dosti hubená jinak žádné obtíže jen někdy nadýmání. Začala jsem brtá activ aloe a od tý doby to začalo. Ale jinak ten útvar tam mám jak kdy velký podle toho jak jdu na velkou jsem hrozný zmatkař a nechci se vším chodit hned na vyšetření prosím o radu děkuji moc. :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den. U štíhlého člověka může být skutečně hmatná sestupná část tlustého střeva při zvýšeném napětí svaloviny střevní stěny. Ale lékaře byste měla navštívit, poradí Vám, jak si vhodně upravit životosprávu, aby Vaše vyprazdňování nepůsobilo zbytečné obtíže.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: