Stolice

Dobrý den dnes jsem vám již psala o mých obtížích se stolicí bobkovitou spíše zácpu a hlenem a bolestmi břicha a zad. Dnes jsem se dočetla že se může jednat o spastickou zácpu mohu na ně i tak dál používat probiotika nepřihorším si tak? Předem děkuji za odpověď a děkuji jsem hrozná. :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pribiotika by vám měla prospět, ale vyšetření bude nutné. Zároveň apeluji na vhodný pitný režim.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Články: Braňte se nežádoucím účinkům ozařování
Časné vedlejší účinky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
Články: Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře
V České republice kouří...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: