Stolice

Dcerka 17 měsíců má už týden zvláštní stolici při nezměněné stravě, ne klasický průjem, ale stolice je řidší, častější, pokaždé trochu jiný barva a konzistence, jakoby nenatrávené kousky jídla,někdy jako pasta s hlenem, jiné obtíže nemá, ani horečky, lékařka zatím doporučila Enterol, ale po třech dnech užívání žádná změna.Může to být způsobeno pouze prořezáváním zubů-stoliček? Doporučila byste vyčkat nebo nějaké vyšetření?Děkuji

Odpověď odborníka:

Určitě to může být způsobeno prořezáváním zoubků. V podávání Enterolu bych pokračovala, ale pokud se stav během dalšího týdne neupraví, bylo by vhodné udělat výtěr ze zadečku a rozbor stolice. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: