Stolice

Chodil jsem na stolici 1 x denně nebo spíš ob den. Nyní chodím 3-4 denně. Stolice je normální konzistence. Pozn.: zhoršila se mi pleť a jím možná více sladkého. Může být "někde" problém? Moc děkuji předem za odp. T.H.

Odpověď odborníka:

Vážený pane, neexistuje žádná norma, týkající se frekvence vyprazdňování střeva. Pokud má stolice obvyklý vzhled a neobsahuje žádné patologické příměsi (např. krev, hlen, nestrávené zbytky masa), nejedná se zřejmě o projev závažného onemocnění. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x