Stolice po antikoncepci

dobrý den .. chtěla jsem se zeptat..už delší dobu mam raní pravidelnou stolici nebo menší průjem.Ještě než sem začala brát antikoncepci.Je nějak ohrožena účinnost antikoncepce jestliže si vezmu pilulku a za 5-10 jdu na velkou ? někdy to je průjem,někdy tvrdší stolice.děkuji

Odpověď odborníka:

Při průjmu může být antikoncepce nedokonale vstřebána , berte ji tedy raději večer. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: