Stomie

  • Dotaz od: Irena Eklová
  • Publikováno: 2.4.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, maminka je po operaci karcinomu tlustého střeva a má vývod.Začíná teprve jíst, ale plyny odcházející do pytlíku, jsou hlasité, upraví se to, až začne normálně jíst, má strach jít mezi lidi. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Tento nepříjemný stav se velmi pravděpodobně upraví až bude mít vaše maminka běžný pohybový režim a normální skladbu potravy.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: