Stopa separace za zs -perikard

dobry den,byla jsem na echu a ptali se me jestli jsem nemela chripku ze mam na perikardu stopovou separaci za ZS.ze to ale pry vubec nic neni.ale itak me to vydesilo.muze mi to zmizet nebo uz mi to zustane?muze se to zhorsovat?cim to ovlivnim?porad me presvedcovali ze to absolutne nic neni.je to tak?mam mit nejake omezeni?mam velmi psych.nar praci i fyzicky.navic mi nasli sinusovou tachykardii,ale pry take nevyznamnou.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu nemusíte mít obavy (mj. kdyby lékař tento nález považoval za "důležitý", doporučil by kontrolu a příp. omezení).

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: