Stoptussin v těhotenství

  • Dotaz od: Lenka Matějková
  • Publikováno: 10.11.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, jsem v 1.trimestru těhotenství (7 týden) a schvátil mě zánět hrtanu. Ztrácím hlas a mám nepříjemný hrdelní kašel, který lze jen velmi těžko odkašlat. Párkrát už jsem toto onemocnění prodělala a vždy mi pomohl Stoptussin. Na příbalovém letáku jsem se dočetla, že těhotným v 1.trimestru by neměl být podáván. Tak bych ráda věděla, zda je opravdu nebezpečný, nebo ho přece jen mohu užívat. Zkusila jsem už různé čaje, cucavé pastilky, homeopatika, ale nic mi nepomáhá. Předem moc děkuji za odpověď. S pozdravem L.Matějková

Odpověď odborníka:

V prvním trimestru bych byla skutečně velmi opatrná, zkuste spíše nějaký homeopatický přípravek , které jsou volně prodejné, na odkašlání pak jitrocelový sirup.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: