Štovik v těhotensti

Dobrý den,chci se zeptat jestli se muže uživat štovik v tehotenstvi, nemuže byt škodlivý? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Světlano! V těhotenství se konzumace šťovíku (máte.li na mysli šťovík) nedoporučuje. Hezký den.

MUDr. Petra Řeháčková
MUDr. Petra Řeháčková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: