Stracanie erekcie pocas sexu, problemy s erekciou pocas sexu- vysledok masazi penisu nazvanych jelqing?

Dobrý deň, Mám vážny problém. Na internete som našiel rozne rady a príspevky vo fórach, kde ľudia písali, že existuje technika, ktorá vám dokáže prírodne predĺžiť penis. Volá sa to Jelqing a skúšal som to asi po dobu necelých 2 týždňov. Až potom som si začal všímať vážne problémy, ktoré sa týkajú mojho pohlavného života. Nedokážem poriadne nadobudnúť erekciu alebo ju po nejakej chvili pri sexe strácam. Neskutočne mi to ničí psychiku a obávam sa, že mi to už ostane navždy. Teraz si uvedomujem, ze celé JELQING bola moja najväčšia chyba, akú som mohol spraviť a nikomu ju neodporúčam. Prosím vás o nejakú radu a odpoveď, či sa mi tento problém vyrieši a ak áno, ako by som ho mohol najefektívnejšie a najrýchlejšie riešiť? Ranné erekcie sem-tam ešte mám, čiže je to možno este zachrániteľné. Ale bohužiaľ, mávam slabé erekcie, ktoré rýchlo strácam a som presvedčený, že to je následok týchto hlúpych masáží. Chcel by som vás poprosiť aj o radu, ako by som mohol zlepšiť moj krvný obeh v tele, lebo viem, že s ním mám nejaké problémy, ale hlavne potrebujem radu, ako vyriešiť tieto problémy s penisom. Po masáži som nemal žiadne bolesti, ale napriek tomu cítim, že veľmi rýchlo a hocikedy strácam erekciu s priateľkou :( Ďakujem za odpoveď a dúfam, že mi pomožete, lebo nič ma tak psychicky neničí ako toto. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď !

Odpověď odborníka:

Dobrý deň, Marko. Podľa dostupných zdrojov, je Jelqing potenciálne nebezpečný, pokiaľ sa prevádza nesprávnou technikou. Neopatrná či násilná masáž može viesť k tvorbe modrín, poranení kavernózních teleis, poranení ciev, či viesť k infekcii. Priznám sa úprimne, že s týmto problémom nemám žiadne skúsenosti, ale súdiac podľa toho, že Vaše ranné erekcie sú v poriadku, tak si nemyslím, že ste si Jelqingom vyvolal travlé následky. Neuvádzate časový údaj - tj. ako dlho po ukončení masáží máte problémy s erekciou. Pokiaľ ide o dobu kratšiu ako jeden mesiac, tak Vám odporúčam kľudový režim, nemasturbovať, chvíľu sexuálně abstinovať a dopriať unavenému svalstvu a nervom čas na regeneráciu. Pokiaľ ale uplynula dlhšia doba po ukončení masáží a problémy pretrvávajú, alebo pokiaľ pozorujete zakrivenie penisu či bolestivú erekciu, je návšteva urologa na mieste.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: