Strach

Dobrý den , odpovídala jste mi na moje otázky viz :http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/strach-32436 byly jsme u psychoterapeutky a napsala přítelkini léky: CITALEC A VALDOXAN,tak bych se vás chtěl zeptat : zda jsou prášky dobrá volba? Zda se nedá lečit ,nebylo by lepší bez léku ? Zda to nemuže časem mít nějáký nasledky? Zda to neovlivnuje mozek na tolik,že by ty léky spůsobyli změnu myšlení,čili aby stoho člověk nebyl blbej,nebo tak něco?Tyto otázky si pokládá přítelkyně a tak ji chci umožnit znát odpověd.Léčba prý muže trvat až tři roky .S pozdravem Petera

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Jste opravdu skvělý partner,děkuji Vám.Neobávejte se,Vaše přítelkyně je v dobrých rukou.Léky,které dostala,jí dokážou pomoci,nijak tím ale nezmění ji samotnou jako bytost/takové léky by nikdo z nás nepodával../tedy-při pravidelném a dlouhodobém užívání léky pomohou obnovit roovnováhu určitých mozkových přenašečů,která je potřebná,aby nedocházelo ke zbytečnému trápení kolísáním emotivity,stavy úzkosti..Intelekt pacienta se nijak nezmění.Léčba by měla být vlastně co nejdelší,tyto léky jsou orgánově netoxické,naopak druhotně chrání imunitní systém.Na počátku se mohou objevovat jisté vedlejší účinky,které ustoupí do pozadí,zároveň se plně rozvine efekt žádaný.Hodně trpělivosti Vám oběma..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: