Strach

  • Dotaz od: Magdaléna
  • Publikováno: 25.11.2011
  • uLékaře.cz

tak já jsem po většinu času celkem už klidná,ale jsou chvylké mé slaboty kdy si říkam co když tam někde je.. ale když mám vyšetřenej i krevní obraz dost podrobně a udělanou MR + angiografii tak asi bych se bát neměla vidtě?? měla bych si užívat svého mládí? jinak ještě se zeptám stává se to často, že třeba MR neodhalí výdut nebo nádor ?? nebo jsou to výjimečné případy?? děkuji za opověd

Odpověď odborníka:

Myslím,že byste opravdu měla tyhle starosti nechat na ošetřujících lékařích..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x