Strach

Dobry den pane doktore jsem ve 24.tydnu tehotenstvi a koupili jsme Biolit na moly... To je hubic ktery je zabije.. nastrikala jsem to do skrini ale bez rousky nebo nejake ochrany nekolikrat sem to vdechla pusou :-( nic mi nebylo ale bojim se aby to ted neuskodilo nejak miminku:-( sem zoufala:-( poradne jsme vyvetraly a uz tu nic neni citit.. nastrikala sem to asi do 5skrini a trvalo to chvili,, ale i tak se bojim.. o tom ze to nesmi tehotne tam neni nic napsane.. :-( prosim odpovezte mockrat vam dekuju A.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neznepokojujte se, při vdechnutí nemusí do organismu nic vejít a i kdyby, takové minimální množství jistě miminku neuškodilo. Má už všechny orgány plně vyvinuté, všechny čistící mechanismy ve vás i v jeho tělíčku jsou aktivní, takže se nebojte. Dobře větrejte, raděj už od další aplikace upuste a hodně odpočívejte,dělejte to,co máte ráda a těšte se na zdravé miminko.:o) Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x