Strach

Pane doktore .... mám takový problém a potřebuji poradit ... po mém prvním sexu (asi v 19, nyní mi je 21) se mi udělal flek od uzdičky (vrchní strany) dolů ... takový tmavší (hnědý) flek ... nikdy to nebolelo nic .... mám strach jestli to může být příznak pohlavní nemoci nebo cokoliv jiného, podotýkám že při stopoření penisu ten flek dá se říct ,,zmizí'' ... je to asi jen zbytečný strach ale přesto bych chtěl znát Vaši diagnostiku a poprosil Vás o radu zda to stojí o to mít strach ...

Odpověď odborníka:

Neměl by to být žádný problém, když při erekci mizí, může jít o kapilární cévní řečiště tmavě prosvítající

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Dotaz | Od: Jaroslav | 28.4.2014 15:05
http://www.ulekare.cz/poradna-link/82350

Ještě k tomuto dotazu...co kdyby nezmizel??..
reagovat
No | Od: Jaroslav | 28.4.2014 14:57
A kdyby při Erekci nezmizel ? ...
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x