Strach a obavy

Dobrý den,mám toho více tak se pokusím položit dotaz ve zkratce.Biopsie cerv.ut.12/2008-CIN 3.Konizace 1/2009 negativní.2/2009 Ab.spont.grav.m.l.v 18týdnu.11/2009 cytologie HSIL.Odběr HPV pozitivní.11/2009 pozit.biochem.screen,AMC negat.Nyní 29 týden CS-5.Již dvě děti mám,ale toto mimčo je vytoužené a chtěla bych se zeptat zda je šance,že miminko donosím až do 5/2010 nebo se mám obávat předčasného porodu.Paní doktorka je už mou situací také zmatená a nedokáže mi nic vysvětlit.Přeji krásný den a předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Riziko předčasného porodu tu je, ale jak to nakonec dopadne vám v tuto chvíli nikdo nedokáže říct.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: