Strach a uskost

Dobry den nevím jak začít tak napíšu vše co pocituji ,před třemi měsíci nám oznamili že příbuzní umřelo 6 měsičné miminko brala jsem to normálně protože byl hodně nemocni .Všechno bylo v poradku nez sem ji mela jit koupit perinku kterou chtela dat malemu do rakve od te doby pocituji slabosty spatne se mi dicha a je mi as na odpadnuti byl jsem i ulekare rekla sem mu to a tem ni nato rekl ze at nato nejak moc nemislim ale nejak to nejde z niceho nic proste mozek sam nato misli a me je stoho usko as si rikam ze nejsem normalni ze bych mela asi nastivit psychologa ,nekdy mam pocit jako kdyby ta hlava mluvila sama nekdy chcy zarvat ze mam takovej divnej pocit v hlave nenim jak to popsat .Pak kdyz sem sla po druhe k lekari a rekla sem mu ze pocituji bolest u srdce tak a boli me hlava tak mi rekl ze mam problemi s krcni pateri napsal mi nato leky ale ti mi nedelali dobre kdyz sem si je vzala tak sem se hodne bala a byla sem moc slaba mislela jsem ze omdlim tak sem mu rekla ze mam znich nezadouci ucinky ten den jeste vecer sem bila na pohotovosty a tam mi pichli na bolest krcni patere inekcy ale ste mi bylo jeste vic spastne a od te doby se bojim si vzit i obicejni panadol mam strach ze mi znich bude spatne .vym ze pisu i s chybami ale pisu to richle abi to nikdo nevydel je to poprve od te doby co mi byva tak usko nebo co to je sem to napsala byla bych rada kdybyste mi napsala co to je a jestli sem se stoho nezbalznila, mam 2 dite a nechi byt na praskach mussm se starat o sou rodinu ktera me potrebuje a ne zenskou ktera bude pod livem leku jiank dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potíže, které popisujete vypadají na úzkostnou poruchu.To, že na vás zapůsobilo úmrtí dítěte a s tím spojené záležitosti tímto způsobem, je pochopitelné. I když píšete, že jste zprávu o úmrtí miminka brala normálně, je docela běžné, že pravá reakce se projeví později. Smrt vykolejí hodně lidí, zvláště pak smrt dítěte- třebaže bylo nemocné. Bylo by velmi vhodné, kdybyste opravdu psychologa navštívila Vůbec to neznamená, že byste musela skončit na tabletách. V těchto případech může být velmi účinná dobrá psychoterapie. Proto si psychologa vybírejte podle recenzí nebo na doporučení od ostatních. Neklesejte na mysli- myslím, že už po prvním setkání s psychologem se vám uleví. Přeji vám hodně síly a odhodlání. Jste jistě citlivý člověk, což je dobře. Je od vás moc pěkné, že chcete být nápomocná druhým. Zároveň velmi oceňuji, že se zajímáte o své pocity a chcete s problémy něco dělat. Hodně zdaru

Mgr. Miroslava Hruboňová
Mgr. Miroslava Hruboňová

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychologické poradenství Mgr. Miroslava Hruboňová

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x