Strach jestli mi není něco vážnějšího

Dobry den, je mi 17 let, jsem ve druhem rocniku na gymnáziu a obracím se na vas s dotazem a doufam ze mi alespoň trochu poradíte.. Uz pres rok to semnou jde se zdravim z kopce, neustale mam antibiotika, ted se lecim se zánětem mocovych cest, jinak to jsou same betastreptokoky, angíny, apod.. Kdyz jsme zazadali o komplexni vysetreni, bylo mi zjištěno ze jsem prodělala mononukleozu a ze mam nedostatek vitaminu D, zacala jsem brat doplňky stravy na Vitamin D a na imunitu, prijde mi, ze to ale nema zadny efekt, snazim se mit dostatek spanku, přísun vitaminu, vsech živin, ale stale se nemuzu dat dohromady, byvam casto unavena, poboliva me hlava, nekdy mam az migrény a dnes se mi dokonce cele dopoledne motala hlava a brnela mi leva pulka obliceje a pomalu se to prestehovalo do levé ruky.. Opravdu uz jsem zmatena, uz je mi i blbe vsechno rikat doma, ze me budou mit za blbce.. Take bych zminila ze jsem mela ženské problemy a cystu na vajecniku. Nejvíce se bojim, ze je semnou neco vaznejsiho a telo se me na to snazi upozornit, co myslite ze mam delat? Predem Vam moc dekuji za odpoved!

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vážnější onemocnění takto nemohu vyloučit, to je jasné, ale myslím, že spíš se u Vás jedná o následek opakovaných antibiotik a narušené mikroflóře. Výsledkem může být například i chronický únavový syndrom, což ve své podstatě popisujete. Řešením by mohlo být alternativní léčení všech problémů pomocí homeopatie či gemmoterapeutik. Pokud byste chtěla pomoci, můžete mě kontaktovat.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: