Strach o dítě

Mám roční dceru. Třetí den po porodu byla u ní zjištěna závažná srdeční vada ( mitrální insuficience ). V 5ti měsících musela být operována. K velkému štěstí šlo chlopeň pospravit plastikou, hrozila umělá chlopeň. Vadu však tehdy nebylo možno odstranit zcela, není vyloučena další operace, někdy.... . Nyní je to dobré, ale žijeme prakticky od kontroly ke kontrole. Jak mám žít, abych se ze strachu o dceru nezbláznila. Prášky brát nechci, na jiný druh kompenzace nemám chuť ani peníze. Navenek se snažm být silná, jiného nezbývá, ale vnitřně se strachem o malou probouzím a usínám. Děkuji pokud je na toto vůbec odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, napadá mě, kvůli vašemu odmítání léků, že byste zašla na kurs eft (malý jednorázový seminář není tak náročný finančně) a potom si můžete pomáhat sama. Stačí jednodenní seminář a základy můžete uplatnovat sama na sobě v každodenní praxi. Pokud nejste zapřísáhlým odpůrcem trochu jiných terapií, byla by to cesta. EFT (vyhledávač) je kombinace práce s psychikou a meridiánové techniky z východní kultury - na základě práce s energiemi v těle. Pak jen ty léky nebo psychoterapie - možnost probrat svoje zdroje úzkostí s odborníkem s velikým pochopením, možností je také ale návštěva u psychosomatického lékaře (platí pojistovna), adresy najdete zde: http://www.lirtaps.cz/seznam_mapa.htm Jiná odpověd pro vás mne nenapadá. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: