Strach s hiv nakazy

Dobry den, mam veľký strach s HIV nákazy pretože bude tomu už dva týždne co som v Holandsku navštívil redlight district a mal som stik s prostitútkou.Mal som kondom a bolo to len rýchle ale bojím sa nákazy či som to nemohol chytiť s vodovodneho kohútika alebo mydla keď som sa potom chytil svojho penisu a umyl si ho.Je možné že by som sa mohol nainfikovať takouto cestou.Odvtedy si otom len čítam celé dni,neviem sa sústrediť na nič iné som v strasnom strese len si hľadám príznaky a čítam si o HIV.Je to normálne ? Hnačky ani horúčku nemám len sa cítim unavene a neviem myslieť na nič iné len či som to nedostal.Myslim si že mám zväčšené lymfatické uzliny tažšie sa mi prehĺta a začali sa mi robiť take malé vyrasky na krku a niake pupaky na tvári je to na 100%HIV však

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že vaše obavy jsou zbytečné, riziko HIV přenosu je minimální a vaše příznaky neodpovídají této infekci, za 2 týdny doporučuji pro jistotu HIV test protilátek - spíše pro váš klid.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: