Strach z otěhotnění

Dobrý den, včera jsem se milovala s přítelem a protrhl se nám kondom (beru antikoncepci Chloe - pravidelně), ale momentálně si léčím vaginální mykozu a užívám Entizol 250 mg na polykání a 500 mg do pochvy. Kvůli tomuto přeléčení mykozy jsem přecházela menstruaci, takže teď beru antikoncepci už 4. týden. Byla jsem i na gynekologické pohotovosti a tam mi řekli, že to není problém, že jsme se vlastně chránili 2x (antikoncepce + kondom) a antibiotika na to nemají vliv, ale chci se ujistit i jinde. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Také se domnívám, že ve vašem případě se otěhotnění bát nemusíte. Nicméně při léčbě mykosy obecně pohlavní styk není příliš vhodný.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: