Strach z otěhotnění

Dobrý den. Stalo se mi, že jsem hodinu po užití antikoncepce měla průjem, respektive jsem měla jen řidší stolici (asi se mi jen rychle vyprázdnila střeva). Pak jsem si vzala prášek ještě následující dva dny a měla týden pauzu. Po pauze, po užití třech prášků jsem měla pohlavní styk. Mám mít strach z toho, že se mi tehdy prášek nevstřebal a že by mohlo dojít k otěhotnění? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Při průjmu je vždy risiko,že nedošlo ke vstřebání do konce cyklu pro jistotu používejte ještě kondom a kdyby menses nepřišly udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Články: Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Hledáním příčin rostoucího...
Měření plicní vitální kapacity
Články: Měření plicní vitální kapacity
Měření plicní vitální...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: