Strach z otěhotnění

Mam nahradni platicko HA, ve ktere mam nyni 20 tablet, ale prijde mi skoda, ty prasky uz nijak nevyuzit .. hrozi mi otehotneni, pokud si vezmu misto 21 prasku pouze 20 pred sedmideni pauzou? .. pote bych pokracovala dale s plnym platickem .. dekuju za odpoved :)

Odpověď odborníka:

Vemte si dvacet, pak sedm dní pauzu a hned další platíčko.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: