Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den Chtěla bych se zeptat, zda je možné,že by měl člověk kapavku, kdyby se po 6-7 měsících po poslední sexuálním styku dostavilo mírné pálení při močení. Děkuji

Odpověď odborníka:

Kapavka se projeví během několika dnů od infekce, takže ve vašem případě půjde jistě o něco jiného.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: