Strach z pohlavní nemoci

Dobrý den, na tříslech se mi tři týdny po sexu s náhodnou partnerkou,,avšak s použitím kondomu, objevil takový pupínek(vřed?). Ted to trochu na dotek bolí, ale říkám.si,,jestli jsem to náhodou nerozškrábal, a proto to bolí. Může jít o syfilis?? Je možné rozškrábat vřed? A je možné dostat syfilis např z poševního sekretu, když dívka např. sedí na muži a masíruje ho? Díky

Odpověď odborníka:

S největší pravděpodobností se o syfilis jednat nebude, máte li pochyby praktický lékař vám může udělat BWR test i když předpokládám negativní výsledek. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: