Strach z pohlavních nemocí

Prosím měl bych dotaz, včera 11.4 na noční zábavě jsem se líbal s neznámou dívkou a posléze jsem ji uspokojil rukou a i ona mne. Je to asi hloupé ale mám strach, že se dá chytit nějaká pohlavní choroba z tělních tekutin. Je to vůbec možné? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě asi žádné velké riziko přenosu pohlavních nemocí nehrozí. Nicméně tělními tekutinami se infekce přenést může, pokud by byly v kontaktu s vašimi sliznicemi či kožními oděrkami.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: