Strach z rakoviny penisu

Pane doktore, je možné, že ve věku 15 let bych mohl mít rakovinu penisu? Na špičce žaludu už se mi skoro měsíc nezmizel malý otok špičky žaludu, dokonce se tam objevila i bulka. Je možné, že je to rakovina?

Odpověď odborníka:

V takto nízkém věku by šlo o raritu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: