Strach z těhotenství

DObrý den, neustále se bojím, že bych mohla být těhotná. Přestože už jsem dvakrát menstruovala a dělala těhotenské testy s negativním výsledkem. Dokonce jsem byla u doktora v kdybych byla těhotná asi osmém týdnu a ten mi řekl "za minulý cyklus tam nic nevidím a za tento bych to nepoznal", jelikož jsem neměla pohlavní styk, tak těhotná být z poslední doby nemůžu. Můžu být tedy klidná, když mi řekl doktor to, co řekl? Děkuji a omlouvám se za hloupou otázku.

Odpověď odborníka:

Když jste 2x menstruovala,testy byly negativní a lékař graviditu neviděl ,tak si děláte zbytečné obavy těhotná nebudete,přestaňte na to stále myslet,nebo si psychikou způsobíte poruchu cyklu a budete ještě nervóznější Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: