Strach z těhotenství.

Dobrý den pane doktore. Asi před dvěma měsíci jsem měla s přítelem nechtěný nechráněný styk. Tento styk trval asi 1 minutu a přítel se do mě \'\'neudělal\'\'. Asi do 36 hodin jsem si vzala prášek Escapelle. Asi mám jen strach a velmi vysoký stres. Těhotenský test jsem si udělal před cca 14 dni a byl negativní. menstruaci jsem měla naposled 13.7. a skončila 19.7. . Jenže teď jsem menstruaci nedostala (zpoždění nejspíš 8 dní ). Dnes mi začal slabší hnědý výtok občas je v něm krev. Myslíte, že bych se měla něčeho obávat, nebo je to spíše předzvěst menstruace? Děkuji za odpověď a doufám ,že pro mě bude příjemná.

Odpověď odborníka:

Escapelle je velmi spolehlivý preparát, test byl negativní ,myslím,že současné špinění je předzvěst menstruace, může taká pracovat psychika zopakujte si test a bude li- jak předpokládám negativní,nemáte se čeho bát. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: