Strach z těhotenství ii.

Dobrý den pane doktore,moc vám děkuji za zodpovězený dotaz: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/strach-z-tehotenstvi-70081 Menstruace se dostavila a trvala 5 dní. Před dvěma dny jsem si udělala další test a vyšel negativní. Myslíte , že bych se měla ještě něčeho obávat. Pořád se kvůli tomu značně stresuji a mívám bolesti na hrudi a bolesti páteře, někdy pocity na zvracení. Děkuji za odpověď,a promiňtě, že vás s tím zatěžuji.

Odpověď odborníka:

Menses se dostavily, test je negativní myslím,že vaše obtíže ustoupí pokud se přestanete stresovat, psychika dovede ovlivnit vše v našem těle poraďte se se svým gynekologem o vhodné antikoncepci a budete mít klid. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: