Strach z těhotenství přesto že beru ha

Dobrý den, beru antikoncepci novou druhý měsíc a nikdy jsem si nezapomněla vzít pilulku..Maximální odchylka byla 3 hodiny,nikdy nepřesáhla 12hodin..I přesto mám strach,je to normální?Myslela jsem si,že mě HA uklidní,ale moc ne..Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud berete tablety pravidelně nemáte se čeho obávat,hormonální antikoncepce je velmi spolehlivá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: