Strach z umrtvení

Dobrý večer, chtěla jsem se poptat zda nemůže po umrtvení nenávratně přetrvávat znecitlivění ? Vadí mi, po injekci pocit oteklé pusy a mám strach že se to nevrátí do normálu. Jsem po CMP, takže ochrnutí vím co to je.. Mám velké obavy ze zubaře :-(

Odpověď odborníka:

Dobrý den, velmi vzácně se stane, že po aplikaci tzv. svodné lokální anestezie v dolní čelisti dojde k brnění v jedné polovině dolní čelisti, které naštěstí v drtivé většině případů vymizí za několik měsíců. Jen opravdu vzácně se stane, že brnění je pak trvalé. Bohužel tuto situaci nelze, jako ostatně všechny situace v medicíně, na 100% vyloučit. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: