Strach ze všeho

Vážená a milá Magdaleno, Z Vašich dopisů vyplývá, že trpíte CHOROBNOU úzkostí (nejen takovou tou, kdy se každý občas něčeho obáváme) a že tedy je to situace zralá k léčení. Léčit Vás může člověk, který to umí. Protože asi nejbližší ze všech bude psychiatr, tak za ním zajděte. Ty řeči, že „nasadí jen prášky“ neberte vážně. Byli tam ti lidé, co Vám to vykládají? Nebyli. Tak ať netrousí pitomosti! Já Vám na dálku mohu poradit jen to, co jsem už udělal, další kroky musíte podniknout sama. Totéž nakonec platí o budoucí spolupráci s psychiatrem: kus toho odvede on a kus (správně určený) je na Vás. Kdybyste si dokázala pomoci sama, už byste to udělala. Hlavu nahoru a hrdě do toho! Radkin Honzák Tohle mi napsal na to, co jsme psala taky něco podobného váš pan kolega.. co myslíte mám opravdu jít za nějakým psychiatrem. z doktorů už mám strach že se to ještě zhorší protože když jsem byla u psycholožky tak u ní se mi stalo že můj strach ze smrti kterej sem v tu dobu vůbec neřešila umocnil a teď se smrti strašně bojím.. a to jsem se jí dříve sice bála ale ten strach trval tak půl hodiny a pak to přešlo třeba na několik dní nebo i měsíců.. ale teď to trvá celkem v kuse týden.. co na to říkáte??

Odpověď odborníka:

zodpovězeno

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: