Stráta placenty

Dobrý den,psala jsem vám nedávno o porodu mrtvého plodu ve 40tt,příčina nitroděložní hypoxie,chcem se s manželem pokoušet co nejdřív o druhé mimi,ale jelikož nám na patologii sanitářka nedopatřením zlikvidovala placentu a pupečník tak to nebylo možné vyšetřit,takže ted nevíme čeho se dále obávat aby se to neopakovalo.Máme už jedno dítě uplně v pořádku,i toto bylo zdravé,je to v pitevní zprávě a měla jsem všechny testy i z genetiky v pořádku.Genetiky malé,mi s manželem sme nebyli a ani o tom neuvažujem. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud plod trpěl nedostatkem kyslíku, tak to je stav, který vy sama nemůžete stejně nijak ovlivnit. Snažte se dodržovat co nejzdravější životosprávu, užívejte multivitamíny pro ženy plánující početí, nekuřte, pokud otěhotníte, snažte se vyvarovat všech infekcí. Také byste měla být během ev. dalšího těhotenství více sledována.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: