Streotoccocus beta

Dobrý den,dnes mi byl zjištěn ze stěru z krku streptococcus beta-haemol.sk.F. Už 2měsíce mám nepříjemné sucho v krku,někdy větší jindy slabší. Jsem v 36týdnu těhotenství.Dnes mi Dr. nasadila 3krát denně Penbene. Může mít tak dlouho neléčený streptoc. negativní vliv na dítě v děloze?? Děkuji Pavla

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste neměla jiné potíže, než suchost v krku, nebyla infekcí postižená jiná oblast a dítě v děloze tedy není ohroženo.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x