Streptococcus agalactiae

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, paní doktorka mi zjistila, že mám streptokoka agalactiae v pochvě. Téměř pár dní po vyšetření mi zmizely veškeré problémy, jako jsou výtoky apod., které jsem mívala dříve. Ale... za týden bych měla jet na dovolenou k moři, ale nevím, zda je se mnou vše v pořádku a paní doktorku už znovu pro kontrolu navštívit nemůžu, proto jsem se chtěla zeptat, zda, i kdybych stále streptokoka měla, by mi uškodilo koupání v moři nebo by mi pobyt u něj mohl naopak prospět? Může se to nějak přenášet? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pobyt u moře vám jen prospěje příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: