Streptococcus beta

  • Dotaz od: Bára 20 let
  • Publikováno: 13.2.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, prosím o Vaši radu. Již jsem měla asi osmé antibiotika za sebou a stále mám streptokoka beta-haem.neaglut. a hemophilus sp. Antibiotika mi nepomáhají a chtěla bych se ho již konečně zbavit. Mám bolesti kloubů a bušení srdce( tep cca 108/min za klidu), což mě dost znepokojuje. Myslíte, že by to mohl způsobovat streptokok? Na koho se obrátit a navždy vyléčit streptokoka? Už jsem z toho dost zoufalá. Tento bacil jsem měla už na jaře a taky mi ho nemohli vyléčit. Píchali mi penicilin a pendapon a ani to nepomohlo, až nakonec dvojitá dávka antibiotik. Nyní už nezabírá ani to a streptokok je zpět a v masivní formě. Absolvovala jsem snad všechny prohlídky- alergii, plicní, ORL…Prosím pomozte mi. Mělo by nějaký účinek vzít mandle?? Moc děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, zda a jak se streptokoková infekce projevuje. Někdy totiž může být v těle přítomen dlouhodobě a žádné obtíže nezpůsobuje. Doporučoval bych proto znovu kultivační test s citlivostí na antibiotika, který by měl ukázat, která antibiotika dokáží tento typ vymýtit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: