Streptococus agalcie

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, už půl roku mám v děloze streptococa. Doktorka mi předepsala penicilin a ten nefungoval. Jak se dá ještě jinak vyléčit?Penicilin už nechci brát protože kojím! Děkuji za informaci. A ještě jestli se nemůže přenést na dítě?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento druh steptokoka je rizikový pro právě se rodivší dítě - ohrožuje ho, pokud se infikuje v průběhu porodu. Pro již narozené dítě rizikem není. Penicilinové antibiotikum je víceméně jedinou možností léčby během kojení. Pokud podaný druh penicilinového antibiotika nebyl účinný, lékařka může zvolit jiný typ na základě výsledku výtěru, kde se zjistí citlivost přítomné bakterie k různým druhům antibiotik.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: