Streptokok

dobry den, chtela bych vedet jestli muzu mit porad sterptokoka typu a v krvi a tele. Neustale se mi vraci hnisava angina i po par tydnech a vyleceni penicilinem. Cetla jsem ze tenhle streptokok zpusobuje i dermatitidu, trpim na ni uz hodne par let a zadna lecba nezabira. muze to mit neco spolecneho? a jak se zbavim na veky toho streptokoka? mozna ze se zbavim i dermatitidy. dekuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní Romano, pokud je prokazatelným původcem Vašich obtíží streptokoková infekce, mohou se obtíže zmenšit či vymizet až po její úplné likvidaci. Pokud je dlouhodobě léčba pomocí penicilínu neúčinná, doporučuji Vám podstoupit vyšetření imunologem k posouzení stavu obranyschopnosti proti infekci. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: