Streptokok

Dobrý den,už 5 měsícu mam streptokoka doktoři neví kde, výtěry z krku jsou negativní i z dalších vyšetření nevyšlo nic, jen v krvi je vysoké aslo, léčí mě pendapony a nezabírá to!

Odpověď odborníka:

Samozřejmě nejlepší by bylo skutečně prokázat, kde v těle ta streptokoková infekce je. Pokud se ale nic nezjistí, je možné ještě zkusit autovakcíny - zkuste se o tom poradit se svým lékařem. Ev. ještě doplnit imunologické vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sportovní činnosti doporučované u astmatiků
Články: Sportovní činnosti doporučované u astmatiků
Stanovení diagnózy astmatu...
Nemoci nehtů (2. díl)
Články: Nemoci nehtů (2. díl)
Onychomykóza je mykotické...
Bechtěrevova nemoc může negativně ovlivnit i sexuální život
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Trápí vás potíže s močením? Příčinou může být rakovina prostaty!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Karcinomy štítné žlázy
Články: Karcinomy štítné žlázy
Karcinom štítné žlázy je...
Když střevo nefunguje tak, jak má...
Články: Když střevo nefunguje tak, jak má...
Crohnova nemoc patří spolu...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x