Streptokok

Dobrý den, byl mi zjištěn streptokok, užívala jsem všechny různé vaginální tobolky i na obnovení mikroflóry, nic nepomohlo. Hlavním nepříjemností je pravidelné krvácení - špinění. Týden mám menstruaci, týden je to v pořádku, pak mám týden špinění a pak je to týden v pořádku. Doktorka mi navrhla změnu antinkoncepce a vakcínu. Je ta vakcína nutná? Není nějaké jiné řešení? Dále bych se chtěla zeptat, zda by se neměl léčit i partner? Děkuji za odpověď. Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Evo! Partner ať jde na výtěr, je možné, že streptokooka nepřenáší. Bylo by asi stejně vhodné, aby antibiotickou léčbu prodělal s Vámi... Vakcína může pomoci, nutná rozhodně není. Zkusil bych i změnu antikoncepce. Co také hygieny při pohl styku? Nejste třeba někdo oholený s tím, že se na kůži dělají "jebáčky", které mohou být zdrojem infekce? Starejte se o své pohlaví, dopřejte mu větrání, netrapte jej častou hygienou, chemii vynechte (deodoranty, intimky, deodorované vložky) a stejně tak i umělé prádlo (jedině balvna), jeansy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: