Streptokok

Dobry den, ziji v zahranici, kde neni dobra uroven lekarske pece a poto se obracim na Vasi poradnu s nasledujicim dotazem. Je mozne, aby se streptokok v krku neprojevoval tradicnimi bolestmi v krku a horeckami, ale 'jen' bolestmi kloubu, unavou, bolestmi hlavy? Lekar mi zde odmita udelat vyter z krku, protoze tento priznak nemam, ja jsem ale presvedcena, ze prave streptokok je pricinou mych zdr. obtizi - temito problemy trpim jiz nekolik let, kdy se mi streptokok vraci, sve telo znam a samozrejme ted mam strach z nedoleceni. Prosim o radu. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Ano, neléčená streptokoková infekce může vést i k postižení pohybového aparátu. Pokud nemáte důběru k místním lékařům, nechte se podrobně vyšetřit v ČR.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: