Streptokok

Dobrý den, mám dotaz ohledně svého zdravotního problému. S přítelkyni se uz delší čas snažíme o potomka a stále se nedaří. Proto jsme se oba rozhodli zjistit jestli nemáme nějaký problém. Ja jsem si domluvil vyšetření na spermiogramu. Tam mi doktor řekl, ze to není dobre, ale muže to byt způsobeno pocinajicim zánětem na který přišel a nasadil mi na 14 dni antibiotika. Po těchto 14 dnech jsem měl chvilku klid ale cca 3 týdny na to me začala pálit močova trubice a hlavně me začala bolet varlata. Mám v nich pocit tlaku a když mám na sobě volné trenky dost bolí. Proto jsem šel znovu k lékaři, ten mi provedl kontrolu vč. Sono odebral mi moc a sperma na kultivaci a zjistil ze mám v obou vzorcích streptokoka a nasadil mi další jiná antibiotika. Zajímá me, jestli je normální, ze při streptokoku bolí varlata a také jak je to nebezpečné pro mou partnerku, co se tyče pohlavního styku a přenosu streptokoka. Děkuji za informace.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto Streptokoky nejsou většinou příčinou potíží a nejsou ani nebezpeční a často jsou kultivací zjištěny kvůli kontaminaci vzorku. Nemyslím si, že by streptokok byl příčinou Vašich potíží

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: