Streptokok

Chtěla jsem se zeptat mám nález v krku - Streptokok. Nemám jiné potíže než s kůží. Loupavá vyrážka se silným svěděním. Antibiotïka mi nepomohli a teda doktor přistoupil na trhání mandlí. Řekl mi, že ale je možné, že mi ty kožní problémy zůstanou. Mám je, ale všude. I v hlavě. Není jiná cesta než trhání mandlí? Mast, léky? Chci to pryč, je to velmi nepříjemné. Mám i lupénku tak nevím, jestli to nemá s tím něco společného. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michaelo! Nevím, na dálku to nedokáži říci. Podle toho jak vypadají mandle bych zákrok zvážil, dnes již není tak oblíbený jako kdysi... Klíčový by pro vás měl být názor ošetřujícího lékaře. Nebojte se konsultovat ještě jiného, jde o tzv. second opinion. Na lupénku a jiné kožní obtíže výtečně zabírá mast z jedné oblíbené, leč zakázané byliny. Tuto mast bohužel nelze běžně koupit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: