Streptokok

dobrý den,asi před měsícem mi byl z výtěru zjištěn streptokok ..dostal jsem penicilin na 10 dní .. zdálo se to být vylečeno,ted jsem byl znova na výtěru a zjistili mi ho tam zase .. a dostal jsem penicilin na 7 dní .. ale celkově se citim dobře,nemám žádnou nemoc,sedimentaci mám také dobrou .. tak bych se chtel zeptat,jestli je nutné užívat antibiotika když jsem vlastně celkově zdraví až na ty výtěry .. omezuje mě to v životě a už se to tahne dlouho .. předem děkuji za odpověd :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží, v jakém je steptokok množství, jaký je to typ streptokoka..podle toho se určí, zda je nutné přeléčit nález z výtěru nebo nikoli a určit to musí ošetřující lékař na základě Vašeho celkového stavu a všech nálezů. Pokud lékař došel k tomu, že je třeba ještě antibiotika užívat, věřila bych mu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: