Streptokok

Dobrý den, s manželem se snažíme o miminko a před týdnem jsem začala mít potíže. Zašla jsem si tedy ke své gynekoložce a byl mi zjištěn streptokok.Následně proběhla léčba. Chci se tedy zeptat, jestli by měl jít manžel také k doktorovi, i když žádné problémy nemá, a kdy opět můžeme začít pracovat na miminku? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Domnivam, se manzel na vysetreni jit nemusi a kdyz u vas probehla lecba, muzete se klidne o otehotneni pokouset. Prijemny vecer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: