Streptokok

Dobrý den, v nedávné době mi byl zjištěn streptokok v pochvě. Lékařka mi předepsala Naxyl, asi na nějaký čas se zdálo být vše v pořádku. Poté jsem měla další problémy (výtok, pálení, bolest v podbříšku) Lékařka mi předepsala opět naxyl s tím, že mě poslala na urologické vyšetření, Během toho než jsem se dostala na urologii tak se mi opět po dobrání Naxylu problémy vrátily. S tím že jsem měla i dlouho pálení po močení. Tam mě poslali opět na gynekologii, že cystoskopii nebudou provádět protože by to bylo pro mě bolestivé. Na gynekologii mi lékařka předepsala entizol, jak mě tak pro mého přítele + mě ještě zaváděcí mast Dafnegin. Po ukončení léčby se mi asi za 3 dny problémy s výtokem a pálením opět vrátili. Jsem z toho už zoufalá, je to velmi nepříjemné a proto se ptám, co nejefektivnějšího bych pro to měla udělat, aby se to nevracelo? čím se streptokok dá vyléčit, popř co k tomu užívat za podpůrné vitamíny?

Odpověď odborníka:

Entizol a Dafnegin nejsou léky proti streptokokové infekci, pokud potíže přetrvávají je potřena zhotovit kultivaci z pochvy i moče, nejlépe totéž vyšetření i u partnera ,u vás ještě mikrobní obraz poševní a pak podle výsledku a stanovení citlivosti nasadit cílenou léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: