Streptokok

Dobrý den, chci se zeptat: první týden po porodu jsem dostala zánět do prsou, který byl přeléčen ATB xorimax. Následně několik týdnů jsem měla menší obtíže se záněty, které jsem rozehnala(sklidnila)sama, cca na konci šestinedělí se mi oběvily teploty 38-40 (cca4dny)na základě vyšetření mateřského mléka mi byl zjištěn streptokok v prsu, na kterého jsem dostala opět ATB Augmentin. Gynekolog mi řekl, že je možné že jsem si ho přinesla z nemocnice. Chci se zeptat, vadí že jsem kojila asi 7 týdnů se streptokokem v prsou? Neuškodila jsem tím dítěti?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevadí, dítěti jste neublížila, nebojte se. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x