Streptokok

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,byl mi zjištěn streptokok v pochvě, chci vědět, zda se dá přenést orálním sexem do úst a pak se projevit jako nákaza streptokoka na mandlích-bolest mandlí teploty...Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano,takovýto přenos není vyloučen. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: