Streptokok

Dobrý den, chtela jsem se zeptat,byl mi objeven streptokok v pochvě-na to jsem dostala DoxyHEXAL.Mám teď bolesti v krku a vždy když mě v krku bolí,mam nález streptokoka,myslíte že DoxyHEXAL vyléčí i streptokoka v krku?Že nemusím opět běžet k praktickému lékaři aby mi dělal výtěr z krku a dával mi jiné antibiotika?Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika pochopitelně působí v organizmu celkově ,k praktickému lékaři nemusíte chodit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
nalez? | Od: nasta | 8.6.2016 13:31
mám nějaký nález bakterii v moči, dostala jsem FUROLIN atb
zajímá mě zda není nejaká vedleší nepřijemnost/švagrová po jiných atb, měla plísen v pochvě??opakovaně
a za druhé je problém při styku je možné nakazit partnera??to bych nerada ale nevěděla jsem to a ted nevím jestli si také nemá jít udělat test moči?.děkuji
reagovat
re:nalez? | Od: uLékaře | 10.6.2016 15:58
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: